Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Ingrediënten
-
tortillachips of toastjes
Voor de zwarte tapenade
-
4 el Zwarte olijven (ontpit)
-
1 teen look
-
1 el kappertjes
Voor de rode tapenade
-
4 el zongedroogde tomaten
-
1 handvol basilicum
-
2 el pijnboompitten
Voor de gele tapenade
-
4 el kikkererwten
-
4 el mango
-
1 kl kurkuma
-
2 el olijfolie
Bereiding
Doe alles voor de zwarte tapenade in een mixer. Mix fijn.
Doe alles voor de rode tapenade in een mixer. Mix ook deze fijn.
Giet de kikkererwten af.Spoel ze goed. Schil de mango en snij in stukjes.
Doe alles voor de gele tapenade in een mixer. Mix fijn.
Doe in potjes en serveer met toastjes of tortillachips.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be