Mergballetjes

Ingrediënten

  • 150 gr voorgekookt merg
  • 4 beschuiten
  • bouillon
  • 2 el bloem
  • 2 el maïszetmeel
  • 1 ei
  • peper en zout
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Soep

Bereiding

  1. Meng het merg met 1 eitje. Verkruimel de beschuiten bij het merg en kruid met peper en zout. Voeg de bloem en het maïszetmeel toe. Doe alles in een cutter tot het goed gemengd is en laat dit goed afkoelen in de koelkast.

  2. Warm de bouillon op. Rol balletjes van de mergpasta. Rol ze even door de bloem, leg ze voorzichtig in de bouillon en laat ze zachtjes garen, zonder ze te koken.

0
Nog geen stemmen

Mergballetjes

1. Gebruik genoeg merg en beschuit
2. Voeg maïszetmeel en bloem toe
3. Cutter de mergpasta