Pralines maken

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Hak de pure chocolade in kleine, gelijkmatige stukjes en smelt de chocolade au bain marie tot lichaamstemperatuur. Giet de gesmolten chocolade in de pralinevorm en draai hem goed rond.

  2. Giet de chocolade er terug uit en schraap de overtollige chocolade eraf. Zet in de koelkast gedurende 1 uur.

  3. Smelt de melkchocolade samen met de room in een steelpannetje op een middelmatig vuur. Voeg de nootjes toe, roer goed door en laat afkoelen in de koelkast.

  4. Haal de pralinevorm uit de koelkast en vul deze met de pralinépasta. Giet de rest van de gesmolten pure chocolade over de vorm en schraap af. Laat een uur opstijven in de koelkast.

0

Nog geen stemmen

Pralines maken

1. Gebruik een vaste vorm
2. Klop de room niet op
3. Smelt de chocolade 'au bain marie'