Vis in een jasje

Ingrediënten

  • 200 gr vloeiende bloem
  • vaste vis
  • 2 eigelen
  • 200 gr tempurabloem
  • 2 dl water
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Neem 2 eigelen en voeg het water toe. Roer met de garde. Voeg dan de bloem toe en roer met de garde tot er zeker geen klonters meer zijn. Als het beslag nog iets te vast is, voeg je nog een heel klein beetje water toe. De dikte van het beslag bepaalt de dikte van het deegkorstje.

  2. Neem de stukjes vis en kruid met peper en zout en eventueel nog een beetje Piet Huysentruyt Dolce Vita-kruiden.

  3. Dompel de stukjes vis onder in het deeg en leg het voorzichtig in de frituurolie. Bak gedurende ongeveer 3 minuten op 200 graden

0
Nog geen stemmen

Vis in een jasje

1. Gebruik geen eiwit.
2. Gebruik fijne bloem.
3. Gebruik water.
4. Bakken aan 200°.