Feesthapje van Vers Talent An: Cappuccino van spinazie en Parmaham

Ingrediënten

Een Mediterraanse schwung in dit hapje van ons Vers Talent An: een cappuccino met gedroogde Parmaham. Smullen maar! (met een cappuccinosnorretje) 

 An Steyvers won onze Vers Talent-actie 2017. Ontdek elke week een nieuw lekker en zuiders gerecht van haar hier op vtmkoken.be. 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de Parmaham over een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10-15 minuten in de oven tot de ham mooi krokant en droog is. 

  2. Stoof de spinazie in de olie en doe er een scheutje water bij. Verkruimel er het blokje bouillon over en doe er de geperste teen look bij. 

  3. Doe er de mascarpone, peper en zout bij en mix. 

  4. Verwarm de melk en kruid met peper. Schuim op. 

  5. Verdeel de soep over de glaasjes en lepel er wat melkschuim over. 

  6. Werk af met de gedroogde Parmaham. 

0
Nog geen stemmen