Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
De wereld Rond met 80-jarigen: Gepocheerde kabeljauw met spinazie
Gepocheerde kabeljauw, spinazie, amandel, zwarte olijf en witte wijnsaus
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Kabeljauw met mosterdsaus
Ingrediënten: kabeljauwfilets (120 à 140gr), Alpro soya Bakken en Braden, peper, zout, bloem
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gestoomde kabeljauw (met lichte saus)
Albert Verdeyen - Start to Cook
Kabeljauw met krokant korstje
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes, wortelen, preiwitten, waterkers, rauwe ham