Wortelcake met ganache van witte chocolade

Mijn Pop-uprestaurant!

Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Laat voor de citroenmousse de blaadjes gelatine 5 minuten weken in koud water. Verwarm het citroensap en voeg de ...
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Bevroren sinaasappel

Snijd het hoedje van de sinaasappel. Hol de sinaasappel uit met behulp van een mes en een kleine lepel. Behoud ...
Ingrediënten: zoetstof in poedervorm, magere platte kaas, sinaasappelen, ,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 2 personen

Rauwe zalm met roze pompelmoes

Pascale Naessens - De Perfecte Keuken

Halveer de pompelmoes en snijd een klein plakje van de onderkant af zodat de pompelmoes mooi rechtop blijft staan. ...
Ingrediënten: zeezout, peper, roze pompelmoezen, rauwe zalm, zalmeitjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Crème brûlée met s’mores van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Kook de room, melk en opengesneden vanillestokken op. ...
Ingrediënten: room, melk, eidooiers, suiker, vanillestok
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen