Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Frans
2
Apply Frans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
49962
48197
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens
-
Mijn Pure Keuken
27 sep 2011
Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en ...
Ingrediënten:
zoete aardappel
,
rode biet
,
dikke wortelen
, raapje,
peterselie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen
Pittig mosselsoepje
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten:
mosselen
,
groene selder
, grote uien,
peterselie
,
koriander
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten:
verse zalm
, whisky,
zout
,
suiker
, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen