Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Glutenvrije visschotel met rijstspaghetti
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstnoedels, sojaroom, geraspte kaas, gemengde schaal- en schelpdieren, droge witte wijn
Glutenvrije garnalenmuffin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: geraspte pecorino, maïszetmeel, grijze garnalen, rijstmeel, tapiocameel