Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
217
Apply Belgisch filter
Italiaans
59
Apply Italiaans filter
Frans
54
Apply Frans filter
Aziatisch
42
Apply Aziatisch filter
Spaans
12
Apply Spaans filter
Thais
12
Apply Thais filter
Amerikaans
8
Apply Amerikaans filter
Japans
7
Apply Japans filter
Scandinavisch
6
Apply Scandinavisch filter
Zuid-Amerikaans
3
Apply Zuid-Amerikaans filter
Mediterraans
2
Apply Mediterraans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Salades filter
Salades
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
43
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Tajine met gamba's en chermoula
11 jun 2012
Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's,
knoflook
,
bosje bladpeterselie
,
koriander
, mild paprikapoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Vijgen met verse geitenkaas
Petra Vandewouer
20 sep 2011
Dressing: honing, olijfolie, notenolie, balsamicoazijn, peper en zout. Raketsla of mache ...
Ingrediënten:
verse vijgen
,
verse geitenkaas
, gehakte walnoten,
honing
,
gehakte peterselie
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Marokkaans
Salade
4 personen
Marokkaanse sinaasappelsalade
Petra Vandewouer
20 sep 2011
Pel de sinaasappelen à vif en haal de billetjes tussen de vliezen uit. Vang het sap op. Meng het sap met de oranjebloesem, ...
Ingrediënten: sinaasappelen, suiker (optioneel), kaneel,
oranjebloesemwater
,
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Marokkaans
Salade
4 personen