Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Panini met spek en Savoiekaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de broodjes in twee. Beleg ze met sneetjes aardappel, sneetjes kaas en sneetjes gerookt spek. ...
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Panna cotta van honing en amandelnoten

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

...
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola

Christer Elfving

Mix in een blender de tomaten tot pulp. Besmeer de tortilla's met de tomaten pulp. Verdeel de kaas over de tortilla’s. ...
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Pizza alla Napoletana

Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Bestrijk een bakplaat met olie of leg er bakpapier op. ...
Ingrediënten: bloem, tomaten, pizzadeeg, mozzarella, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hapje 4 personen