Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Bruscetta met feta

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Ontpit en ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Meng ze met de fijngesneden look en de fijngesnipperde basilicum, ...
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Antipasti

Ann Vertriest

Breek het houterige gedeelte van de asperges en kook ze 4 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder ...
Ingrediënten: parmaham, coppa, salami, opgelegde artisjokken, incapepertjes
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Carpaccio met anjovis

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Mix de mayonaise met het water en de ansjovissen. ...
Ingrediënten: rundercarpaccio, mayonaise, gezouten ansjovissen, water, kappertjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Stracciatellasoep

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Breng de bouillon aan de kook. ...
Ingrediënten: kervel, fijngehakt, groentebouillon, eieren, water, eieren
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Soep 4 personen