Boterham met zure haring, rode biet en appel

Schil en rasp de rode biet en appel. Doe in een mengkom. ...
Ingrediënten: haringfilets, rode biet, appel, zure augurken, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Thaiburger met Aziatische salade

Snijd het citroengras fijn. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de chilipeper. Als je van pikant houdt, kan ...
Ingrediënten: citroengras, rode chilipepertjes, knoflook, rundergehakt, geraspte gember
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Suikervrije cupcakes met mango en kiwi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Schik cupcake-papiertjes in een cupcakevorm en bestuif ze bakspray of wrijf er ...
Ingrediënten: kiwi, mango, platte kaas (type Petit Suisse), bloem, sesamolie
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Papje van havermout met peren en chocolade

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

Smelt de chocolade met de sojaroom op een zacht vuur. Hak de noten fijn en voeg ze erbij. Giet in een diep bordje ...
Ingrediënten: zwarte chocolade, sojaroom, gehakte notenmengeling, sojamelk, peren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Havermout pannenkoeken

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: fijne havermout, ei, haverdrank, platte kaas, pure chocolade (70%)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Frambozendessert met stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng 125 gr frambozen, 1 dl zuiver water, 4 el stevia en pureer met de staafmixer. ...
Ingrediënten: stevia + wat extra voor de wafeltjes, eiwitten, gelatine, frambozen, munt
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Rijstpap met abrikozen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de abrikozen in blokjes. Spoel de rijst. ...
Ingrediënten: dessertrijst, verse abrikozen, melk, 'suikervervanger' (energievrije strooizoetstof), amandelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Appeltaart voor diabetici met ijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol het bladerdeeg uit. Beleg met schijfjes ongeschilde appel. Doe er klontjes (margarine) boter op. Overstrooi ...
Ingrediënten: bladerdeeg, rode appelen, amandelpoeder, afgestreken el stevia , (margarine) boter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Yoghurtcakejes met stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng alle ingrediënten. Klop luchtig op met de mixer. ...
Ingrediënten: magere yoghurt, eieren, stevia, zelfrijzende bloem, lauwe magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen