Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen

Wout Bru

Bereid de kruidenchapelure: meng de boter met paneermeel, peperkoekpoeder, Chinese kruiden, piment espalette en ...
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek

Snij de zeebaars in filets, verwijder het vel en snij de filets in mooie gelijke blokjes. Breng op smaak met olijfolie, ...
Ingrediënten: zeebaars van 1 kg (of 500 gr filet), olijfolie extra vergine, citroensap, limoensap, gedroogde kroepoek
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree

Claudio Dell'Anno

Snijd het schoongemaakte kalfsvlees in vier gelijke stukken. Maak de girolles schoon en bak ze in wat boter. Kruid ...
Ingrediënten: tijm, boter, doperwten (diepvries), kippenbouillon, vastkokende aardappelen
Expert Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met burrata en Mediterraanse smaken

Roer de burrata en ricotta door mekaar en voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Expert Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 6 personen

Franse parelhoen opgevuld met waterkers

Lisa Calcus

Ontbeen de parelhoen en hak het vlees van de billen zonder het vel. ...
Ingrediënten: volledige Franse parelhoen, waterkers, crème van mierikswortel, citroen, gepelde Hollandse grijze garnalen
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen