Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Gazpacho van tomaat en kers

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit frisse soepje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomaten, komkommer, kersen, rode paprika, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Heerlijke minimozzarellakroketjes

Pieter Declercq

Kluts de eieren los in een kommetje. ...
Ingrediënten: minimozzarellabolletjes, eieren, bloem, paneermeel, panko
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Gedroogde tomaten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten in vieren en strooi wat zout en italiaanse kruiden erover. Plaats gedurende acht uur in een oven ...
Ingrediënten: tomaten, zout, italiaanse kruiden, olijfolie, look, gehakt
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Tandoori kippenboutjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: leg 400g vol yoghurt in een neteldoek in een zeef. Zet op een kom en laat een nacht uitlekken in ...
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch 4 personen

Duivels lekkere geitenkaaskroketjes

Pieter Declercq

Meng de geitenkaas, fijngesneden zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten, cayennepeper, paprikapoeder ...
Ingrediënten: geitenkaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, paprikapoeder, cayennepeper
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Pizzakwartet van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bak de pizza's volgens het videorecept. ...
Ingrediënten: droge gist, honing, water, volkoren speltmeel, olijfolie
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen