Tempura van peterselie, rijst en champignons

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Meng de fijngemalen rijst met het bruiswater en mix hieronder de peterselie. Breng op smaak met kruiden. ...
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Hapje 4 personen

Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi

Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pitten en lepel het vruchtvlees eruit.  ...
Ingrediënten: avocado's, room, citroen (sap), Piment d'Espelette, gerookte zalm
Beginner Minder dan 15 minuten Japans Hapje 6 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Groentenloempia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de velletjes rijstdeeg tussen vochtige handdoeken tot ze week zijn (ongeveer 10 minuten). ...
Ingrediënten: rijstdeeg, look, wortel, courgette, prei
Beginner Meer dan 90 minuten Japans 4 personen