VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Glutenvrije en lactosevrije havermoutpap
Ingrediënten: glutenvrije havervlokken , kokend water, plantaardige melk , 10 diepvriesframbozen, chiazaad
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Feesthapje van Vers Talent An: Puree van zoete aardappel met scampi
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: zoete aardappel , een scheutje melk, groentebouillonblokje, currypoeder, curcuma
Broodje met roastbeef
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,
Porridge
Zelfgemaakte tonijndip
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui