Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Tonijn met aardpeer en koriander

Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai ...
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten: vijgen, zachte geitenkaas, Ganda ham, amandelen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Tartaar van rode biet, gerookte paling, crème van camembert

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: gerookte paling, tijm, laurier, kardemom, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tempura van Zeeuwse mosselen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten: gist, eigelen, wasabi, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans Hapje 4 personen

Glutenvrije spinaziesoep

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd alle groenten in gelijke stukken. Stoof de ui aan in een beetje boter en voeg dan de prei, de courgette en ...
Ingrediënten: boter, verse spinazie, zout, peper, knolselder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen