Vegetarische tajine met venkel

Rachida Ahali

Was de venkel, snijd elke knol doormidden en kook in ongeveer 15 minuten bijna beetgaar in zout water. Bewaar ongeveer ...
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Spliterwtencurry met makkelijk brood

Spoel de spliterwten en verwijder eventuele onzuiverheden.  ...
Ingrediënten: aardappelen in stukjes , spliterwten, spinazie, ui gesnipperd, knoflook gesnipperd
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)

Spel de kikkererwten en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Milde Indische curry met groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de romanesco, bloemkool, baby maïs, gele paprika in hapklare stukjes.  Verwijder de zaadlijsten, ...
Ingrediënten: koriander, groene chilipeper, gember, chilivlokken, gemberpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Koelkastkneusjes curry

Fruit de ui in wat olie op een zacht vuurtje en rasp er de knoflook en gember boven uit.  ...
Ingrediënten: koelkastkneusjes , ui gesnipperd , knoflook, gember, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Zo maak je een Spaanse tortilla

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine gelijke blokjes. Schil ook de ui en snijd de look. Doe veel olijfolie ...
Ingrediënten: ui, look, eieren, olijfolie, aardappelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Bloemkoolcurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, zilvervliesrijst, gember, 2 chilipepers , knoflook
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen