Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de saus: Pel en snij de ui fijn. Pel de look en pers fijn. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten

Bereid de marinade: verwijder de twee buitenste bladeren van het citroengras en hak het binnenste zeer fijn, pers ...
Ingrediënten: lamsbout in lapjes (Europees lam), wortelen, komkommer, sojascheuten, Romeinse sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Bami Goreng van Sofie Dumont

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de look en ui fijn. ...
Ingrediënten: Chinese eiernoedels, varkenslapjes (150/pp), arachideolie, eieren, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Gemarineerde zeebaars met wokslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de azijn met de sojasaus, honing, citroensap, de olie en het bieslook. ...
Ingrediënten: Chinese kool, zeebaars, balsamicoazijn, sojasaus, citroensap
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens

Pascale Naessens

Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut ...
Ingrediënten: scampi, tomaten, trostomaatjes, tomaten, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 1 personen