Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Russisch filter
Russisch
Belgisch
501
Apply Belgisch filter
Italiaans
134
Apply Italiaans filter
Frans
89
Apply Frans filter
Aziatisch
65
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
60
Apply Amerikaans filter
Brits
32
Apply Brits filter
Marokkaans
25
Apply Marokkaans filter
Spaans
20
Apply Spaans filter
Mexicaans
18
Apply Mexicaans filter
Indisch
14
Apply Indisch filter
Japans
14
Apply Japans filter
Mediterraans
13
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
11
Apply Midden-Oosters filter
Grieks
10
Apply Grieks filter
Thais
9
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
8
Apply Zuid-Amerikaans filter
Scandinavisch
4
Apply Scandinavisch filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
55383
2
Apply 55383 filter
Zwitsers
2
Apply Zwitsers filter
Maaltijd
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Pirog met zalm, witte kool en spinazie
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
2 mrt 2017
Voor de vulling: Snij de sjalot fijn. Stoof die aan met wat olijfolie in een pan. ...
Ingrediënten: speltbloem, tarwebloem,
zout
,
bakpoeder
,
koude boter
Beginner
Meer dan 90 minuten
Russisch
4 personen
Vareniki: Russische ravioli gevuld met aardappel en ajuin
9 dec 2014
...
Ingrediënten:
bloem
, water,
ei
,
zout
,
aardappelen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Russisch
Hoofdgerecht
4 personen
Ponchiki: Russische donuts
20 feb 2014
Meng azijn en het bakpoeder in een kom. Voeg alle ingrediënten toe en mix het geheel. ...
Ingrediënten:
bloem
, volle kwark,
eieren
, suiker,
bakpoeder
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Russisch
Gebak
4 personen