Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ei, maïzena, rietsuiker, melk, donkere chocolade
Nasi goreng met atjar van Sergio Herman
Ingrediënten: fijne wortelen (schuin gesneden), uien (halve maantjes), komkommers (dikke plakken), witte selder (geschild, schuingesneden), knoflook
Curry van lamsvlees met spinazie
Ingrediënten: lamsschouder of lamsbout in blokjes gesneden (Europees lam), jonge spinazie, ui, look, verse gember
Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm
Ingrediënten: zalmfilet, olijfolie, boter (gesmolten), rietsuiker, sojasaus