Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Malteservierkantjes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, melkchocolade, glucosestroop, grof verkruimelde tarwekoekjes, Maltesers, grof gehakt
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier
Witte bonensla
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Witte chocolade brownie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Ingrediënten: maïskolven, boter (Kerrygold), cayennepeper, zout, aluminiumfolie
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Chocolademilkshake
Ingrediënten: room, pure chocolade, melk, chocolade-ijs, slagroom
Americain préparé
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen rundvlees, garnituur, gehakte peterselie, ajuin, mosterd
Gekonfijte citroen
Ingrediënten: (biologische) citroen, grof zeezout, kokend water, weckpot gespoeld met kokend water,