Gehakt- en aardappelballetjes op een stokje en tomatendip

Mitch Coldenhoff

Snij de tomaten in blokjes en laat inkoken samen met de tomatenpuree, ketchup en water. ...
Ingrediënten: aardappelen (bintje), eigelen, eiwitten, panko, gemengd en gekruid gehakt
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gegrilde fruitspiesjes met passievruchtencrème

Maak de passievruchtencrème: halveer de passievruchten en schep de pulp eruit en doe in een kom. Voeg het sinaasappelsap ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), lichtbruine suiker, limoensap, kaneel, munt (fijngesnipperd)
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Speculoos met glazuur

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Vermeng de bloem, de donkere en blonde cassonadesuiker, het zout en de bicarbonaat ...
Ingrediënten: bloem, blonde cassonadesuiker (kinnekessuiker), donkere cassonadesuiker, speculooskruiden, bicarbonaat
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Minicakejes met framboos

Pieter Declercq

Klop de boter los met de suiker. ...
Ingrediënten: bloem, boter (kamertemperatuur), suiker, frambozen, bakpoeder
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Miserable van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Klop eerst  het eiwit en voeg al kloppend de suiker toe.  ...
Ingrediënten: eiwit, suiker, amandelpoeder, bloemsuiker, bloem
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 6 personen

Pannenkoekentaart

Ann Vertriest

Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens ...
Ingrediënten: pannenkoeken (zie link recept), slagroom, poedersuiker, Maltesers, zwarte chocolade
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 6 personen

Kinderpralines

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak eerst de ganache. Breek de chocolade in stukjes en leg ze in een kom. Kook de room op met wat kaneel. Giet ...
Ingrediënten: gianduja chocolade, donkere chocolade, kaneel, room, hagelslag
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

De Kleine Chefs: kerstboomcake met peer

Jordy Geuens

Smelt de boter op een laag vuur. Meng de boter met de bloem, suiker en de 4 volledige eieren.  ...
Ingrediënten: boter, bloem (gewone bloem), suiker, eieren, peren
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 2 personen