Kinderpralines

Ingrediënten

  • 100 gr gianduja chocolade
  • 200 gr donkere chocolade
  • 1 el kaneel
  • 200 ml room
  • hagelslag
  • chocoladeschilfers
  • 100 gr boter
Voor kinderen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Maak eerst de ganache. Breek de chocolade in stukjes en leg ze in een kom. Kook de room op met wat kaneel. Giet over de chocolade. Roer tot de chocolade gesmolten is. Voeg de boter  in stukjes toe. Roer alles stevig door.  

  2. Bekleed een bakje met vershoudfolie. Leg een vel bakpapier in een grote schaal.

  3. Doe de helft van de ganache in het bakje. Plaats in de frigo of diepvriezer afhankelijk van de tijd. 

  4. Doe de andere helft van de ganache in een spuitzak. Spuit chocolade cirkels op in de grote schaal. Plaats in de frigo. 

  5. Vul drie schalen met gemalen Sweet Mix Amaretto, hagelslag en chocolade schilfers.   

  6. Ontvorm en snij de pralines. Rol ze in de verschillende schalen. Leg ze dadelijk in de cupcakes en in een doosje.

0
Nog geen stemmen