Amandelbroodje met rozijnen en banaan
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vanillewafels met vers fruit
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 100 g havermout, 1 ei, 175 ml rijstdrink, een scheutje honing , 1 vanillestokje
Koken op het vuur: crumble van appel en rood fruit
Ingrediënten: suiker, havervlokken, bloem, boter, appels
Spongecake met vanilleroomijs met zoute pindanootjes en chocoladesaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, chocolade (min. 80%), melk
Zo speel je België- Ierland na met Oreokoekjes en chocolade!
Ingrediënten: Oreo witte chocolade koekjes, witte chocolade, groene kleurstof, blauwe of rode kleurstof, eetbare kleurstiften (groen, wit, rood, geel, zwart)
Pannenkoekentaart met chocoladesaus en bosvruchten
Ingrediënten: melk, eieren, speltbloem, boter, zout
Heerlijke chocoladetaart met marsepein en zure room
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eieren, eidooier, chocolade 80%, rietsuiker, boter