Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
26
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
10
Apply Dessert filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
3
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Soep
2
Apply Soep filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
37
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
5
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado
2 sep 2014
Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten:
kerstomaatjes
,
olijfolie
, rode ui,
koriander
,
avocado
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans
2 personen
Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola
3 sep 2014
Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
look
,
olijfolie
, meergranenbrood,
pijnboompitten
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
2 personen
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
12 feb 2016
Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten:
vijgen
,
zachte geitenkaas
, Ganda ham,
amandelen
, honing
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
4 personen