Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado

Ingrediënten

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans
Cholesterolarm
Becel

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 160°C.

  2. Vet een kleine ovenschaal lichtjes in met de olijfolie. Verwijder de steeltjes en kroontjes van de tomaten. Leg de tomaten in de ovenschaal en laat ze 25 minuten roosteren in de voorverwarmde oven. Je kan ze warm of koud gebruiken. 

  3. Pel de ui en hak hem fijn. Hak de koriander grof. Halveer en schil de avocado en verwijder de pit. Besprenkel het vruchtvlees met 1 tl. citroensap. 

  4. Mix de Becel pro.activ, de avocado en de helft van de koriander met de handmixer. Roer de ui eronder. Breng op smaak met zwarte peper en gemalen chilipeper. Voeg er nog 1-2 tl. citroensap aan toe.

  5. Toast de sneetjes stokbrood. Schik ze op 2 borden. Smeer het avocadomengsel erover uit en leg de geroosterde kerstomaten erop. Strooi de resterende koriander erover en geef nog een draai aan de zwarte pepermolen. Dien onmiddellijk op.

0

Nog geen stemmen

Verlaag vanaf vandaag je cholesterol!

Ontvang je gratis Becel pro.activ Starterskit met een handige gids en stappenplan om je cholesterol te verlagen, kortingsbonnen en nog veel meer.

 

Start nu en bestel je kit hier!