Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
5
Apply Dessert filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Soep
2
Apply Soep filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
18
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
22 sep 2016
Pel de pindanoten. Verwijder de schil. Het roodachtige vliesje mag eraan blijven. Verwijder het hoedje en ...
Ingrediënten:
verse dadels (Medjoul)
, pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Amerikaans
4 personen
Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado
2 sep 2014
Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten:
kerstomaatjes
,
olijfolie
, rode ui,
koriander
,
avocado
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans
2 personen
Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola
3 sep 2014
Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
look
,
olijfolie
, meergranenbrood,
pijnboompitten
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
2 personen