Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Expert filter
Expert
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
7
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Expert filter
Expert
Beginner
273
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
171
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
77
Apply Gevorderde filter
Voor kinderen
3
Apply Voor kinderen filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree
Claudio Dell'Anno
15 sep 2011
Snijd het schoongemaakte kalfsvlees in vier gelijke stukken. Maak de girolles schoon en bak ze in wat boter. Kruid ...
Ingrediënten:
tijm
,
boter
,
doperwten (diepvries)
, kippenbouillon, vastkokende aardappelen
Expert
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
8 okt 2012
Roer de burrata en ricotta door mekaar en voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas,
ricotta
, gedroogde olijven, fijngehakt
Expert
Tussen 30 en 60 minuten
Mediterraans
Hoofdgerecht
6 personen
Claudio's kreeft
Claudio Dell'Anno
15 sep 2011
Maak de prei schoon, snipper hem fijn en dep hem droog. ...
Ingrediënten:
knoflook
,
selder
,
wortel
,
ui
, kreeften (500 à 600gr)
Expert
Meer dan 90 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen