Bowls van Madame Charlotte

Kook de noedels beetgaar, spoel ze af onder koud water om te vermijden dat ze gaan kleven.  ...
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Tomatenpuree met tonijn

Dompel de tomaten een minuutje onder in kokend water en laat ze daarna afkoelen in ijswater om ze gemakkelijk te ...
Ingrediënten: witte ui, tomaten, look, boerenbrood, tonijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Restverwerking: Quiche Lorraine

Albert Verdeyen - Start to Cook

Zet de oven aan. Snijd de prei in kleine blokjes en spoel ze af met water. Smelt een beetje boter in de pan, voeg ...
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Taartje met tomaat

Verwarm de oven voor op 210 °C (thermostaatstand 7). Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in dunne plakjes. ...
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Heerlijk broodje "banh mi" van de Vietnamese foodtruck Banh mi

VTM Koken At The Festivals

Leg de baguette een aantal minuten in de over zodat deze lekker krokant wordt. (soms wordt dit broodje ...
Ingrediënten: varkensschouder, suiker, zout, 5-kruidenmengeling, zwarte peper
Beginner Meer dan 90 minuten Aziatisch 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Originele sushi met bloemkoolrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ingrediënten: Komkommer, Rode paprika, Wortel, Norivellen, Opgelegde gember
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen