Havermoutcrumble met appel en besjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: diepvriesbesjes , appel , hazelnoten , 1/2 el kaneelpoeder, volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de scones aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Geplette erwten en tuinbonen op toast

Jamie Oliver - Jamie at Home

...
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus

Smelt de Alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel en courgette. ...
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Tomatenpuree met tonijn

Dompel de tomaten een minuutje onder in kokend water en laat ze daarna afkoelen in ijswater om ze gemakkelijk te ...
Ingrediënten: witte ui, tomaten, look, boerenbrood, tonijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Restverwerking: Quiche Lorraine

Albert Verdeyen - Start to Cook

Zet de oven aan. Snijd de prei in kleine blokjes en spoel ze af met water. Smelt een beetje boter in de pan, voeg ...
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Taartje met tomaat

Verwarm de oven voor op 210 °C (thermostaatstand 7). Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in dunne plakjes. ...
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen