Tonijn met aardpeer en koriander

Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai ...
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gestoofde prei met kaassaus en zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Versnijd de aardappel, prei en ui en stoof ze aan in een beetje bakboter. Voeg de uitgelekte maïs eraan toe en ...
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Soep 4 personen

Maki sushi met zalm en ei

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de kleefrijst gedurende 20 min. Laat de rijst afkoelen en voeg rijstazijn, peper en zout bij naar smaak. ...
Ingrediënten: komkommer, eieren, noriblaadjes, verse zalm, rijstazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Caesarsalad met ham en Comté

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd 4 stukjes ham van 5 op 8 cm. Kruid met PH vleeskruiden, PH BBQ peperkruiden en smeer in met een weinig PH ...
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Salade 4 personen

Sushi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Woksoepje van venusschelpen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verhit de wok en stoof er heel kort de look, de ui en de gember en dan de sojascheuten in aan. ...
Ingrediënten: sojascheuten, venusschelpen, tofu in blokjes gesneden, minipaksoi, ui
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Krabbenpoten op de grill met limoenboter

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de krabbenpoten met peper en zout, leg ze op de BBQ en laat ongeveer vijf minuten garen. ...
Ingrediënten: boter, lente-ui, gehakte gember, peterselie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer

Claudia Allemeersch

Kruid de zalmfilet met peper, snij de dille zeer fijn en bedek de filet hiermee. Druk goed aan. Meng het zout (1kg) ...
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Sushi met truffel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar. Kruid met peper en zout. Voeg de truffelpuree erbij. Leg de rijst op twee derde van het noriblad, ...
Ingrediënten: truffelpuree, sushirijst, rauwe ganzenlever, getoaste broodjes, Parmezaanschilfers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Voorgerecht 4 personen