Caesarsalad met ham en Comté
Ingrediënten
-
1 krop romeinse sla
-
PH classic vinaigrette
-
2 plakken hesp van 1 cm dik
-
4 plakjes Comté kaas (0,5 cm dik)
-
2 th lepel kappertjes
-
4 el broodkruim
-
1 teentje gehakte look
-
2 el mosterd
-
2 el PH olijfolie
-
2 el PH worchestersaus
-
ansjovis
Bereiding
Snijd 4 stukjes ham van 5 op 8 cm. Kruid met PH vleeskruiden, PH BBQ peperkruiden en smeer in met een weinig PH olijfolie.
Grill één zijde.
Meng 2 eetlepels mosterd met look, PH classic vinaigrette, worchestersaus en ansjovis voor de caesar vinaigrette.
Draai de ham om en smeer in met mosterd. Beleg deze zijde met de comté en broodkruim.
Serveer de romeinse sla met de caesar vinaigrette en het gegrilde hammetje.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be