Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frisse vruchtencake
Ingrediënten: Alpro Variatie op Yoghurt Aardbei (of smaak naar keuze), yoghurtpotjes suiker, eieren, yoghurtpotje Alpro Drink Nature , yoghurtpotjes tarwebloem
Luchtige chocoladetaart
Ingrediënten: eiwitten, eigelen, suiker, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden (op kamertemperatuur), cacaopoeder
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: brood, eierdooiers, melk, suiker, boter