Luchtige chocoladetaart

Ingrediënten

  • 4 eiwitten
  • 4 eigelen
  • 300 g suiker
  • 150 g plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden (op kamertemperatuur)
  • 300 g bloem
  • 400 ml (Alpro Drink) Chocomelk
  • pakje bakpoeder
  • poedersuiker
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Lactosevrij
Gebak

Bereiding

  1. Klop de eiwitten stijf en meng de eigelen met de suiker. Voeg eerst de Alpro Bakken en Braden toe aan het mengsel, dan pas het cacaopoeder en de bloem.

  2. Voeg de Alpro Drink Choco, het bakpoeder en het stijfgeklopte eiwit toe.

  3. Vet een bakvorm in met wat Alpro Bakken en Braden en strooi wat bloem op de bodem en tegen de zijkanten. Giet het taartbeslag in de bakvorm (diameter: 30 cm) en bak de taart 50 minuten op 170 °C.

  4. Versier de taart met poedersuiker!

0
Nog geen stemmen