Gebakken pladijs met schorseneren en aardpeer

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schrob de aarde van de schorseneren en aardpeer. Spoel ze af. Schil de aardpeer en schorseneren tot ze mooi wit ...
Ingrediënten: pladijzen van 750gr per stuk, aardpeer, peterselie, salieblaadjes, azijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardperen. Snij een halve aardpeer in schijfjes met de mandoline. Leg ze in een scheutje melk zodat ze ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Langoustines met aardpeer

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardpeer in blokjes en stoof ze in een beetje bakboter tot ze gaar zijn. ...
Ingrediënten: aardperen, langoustines, frambozenconfituur, vanillestokje, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Voorgerecht 4 personen

Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten met aardpeer, komkommer en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schrob één aardpeer proper. Was goed en snij in flinterdunne sneetjes. Leg dadelijk in een scheutje melk, zodat ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tonijn met aardpeer en koriander

Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai ...
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Griet in zoutkorst met stoofpotje van schorseneren en aardpeer

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de vis: smeer een bakplaat in met wat olijfolie. Kruid de bakplaat met zwarte peper. Haal de kieuwen ...
Ingrediënten: griet (1,5kg), grof zeezout, peper, olijfolie, schorseneren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Aardpeersoep van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: parmaham, aardperen, ui, knoflook, salie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Gegrilde zalm met knolselder, aardpeer en een coulis van spinazie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: zalm, spinazie, kippenbouillon, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pasta met vergeten groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de koolrabi, de rode biet, de schorseneer, de zoete aardappel en de aardpeer in blokjes van 1 cm. Stoom ...
Ingrediënten: verse pasta, koolrabi, schorseneer, zoete aardappel, rode biet
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Duo van gemarineerde en gebakken coquilles

Wout Bru

Granité wasabi: Suiker, glucose en water opkoken. Wasabipoeder en limoensap toevoegen, laten afkoelen in de koelkast. ...
Ingrediënten: coquilles, limoensap, water, wasabipoeder, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Voorgerecht 4 personen