Gevulde paaseieren met banaan en advocaatroom

Ingrediënten

  • 4 el advocaat
  • 4 holle chocolade paaseieren
  • 240 ml room
  • marsepein
  • 1 banaan
  • enkele speculaaskoekjes
  • enkele mikadostokjes
  • 4 viooltjes (eetbaar en onbespoten)
  • bloemsuiker

Goed Weekend met Cath Luyten. Speciaal voor Cath en Pasen maakt Sofie opgevulde eieren. Chocolade eieren met advocaat, banaan en room. Dat kan niet slecht zijn!

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Doe het merg van een vanillestok bij de room. Klop de room op tot slagroom. Meng dit met advocaat. 

  2. Plak wat marsepein op een bordje. Leg er de helft van een paasei op. Leg wat plakjes banaan in de helften. Vul op met de advokaatroom.

  3. Versier met speculaaskruimels, viooltjes, bloemsuiker en Mikadostokjes.

0
Nog geen stemmen