Sandra's Slimme Start: 2 keer gezond broodbeleg

Ingrediënten

Voor de avocado-eiersla

Voor de chocokaas

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Glutenvrij
Vegetarisch
Vetarm

Bereiding

  1. Maak eerst de avocado-eiersalade. Haal de pit uit de avocado en plet het vruchtvlees in een kom met een vork. 

  2. Voeg de Griekse yoghurt en de mosterd toe. Roer om en kruid bij met peper en zout.

  3. Schil de hardgekookte eieren en prak ze met een vork. Voeg ze toe aan de avocado en besprenkel met het limoensap.

  4. Roer om, werk af met bieslook en dien op in een mooi kommetje of afsluitbare bokaal. 

  5. Maak nu de chocokaas. Meng de ricotta met het cacaopoeder en de ahornsiroop. Meng goed met een lepel.

  6. Werk af met geschaafde chocolade en dien op. 

4
Average: 4 (1 vote)