Sandra's Slimme Start: 2 keer gezond broodbeleg
Ingrediënten
Voor de avocado-eiersla
-
1 avocado
-
1 el Griekse yoghurt
-
Peper en zout
Voor de chocokaas
-
75 g ricotta
-
75 g plattekaas
-
1 el rauw cacaopoeder
-
2 el ahornsiroop
Bereiding
Maak eerst de avocado-eiersalade. Haal de pit uit de avocado en plet het vruchtvlees in een kom met een vork.
Voeg de Griekse yoghurt en de mosterd toe. Roer om en kruid bij met peper en zout.
Schil de hardgekookte eieren en prak ze met een vork. Voeg ze toe aan de avocado en besprenkel met het limoensap.
Roer om, werk af met bieslook en dien op in een mooi kommetje of afsluitbare bokaal.
Maak nu de chocokaas. Meng de ricotta met het cacaopoeder en de ahornsiroop. Meng goed met een lepel.
Werk af met geschaafde chocolade en dien op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be