Aspergeroomsoep met zalm en geitenkaas

Ingrediënten

  • 300 gr verse zalm
  • 2 aardappelen
  • 1 ui
  • 1 wit van prei
  • boter
  • 2 l kippenbouillon
  • 3 el room
  • geitenkaas
  • kervel
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Soep

Bereiding

  1. Schil de asperges en snijd ze zeer fijn. Bewaar de topjes. Stoof de asperges, de aardappelen, de ui en het fijngesneden wit van prei aan in Alpro soya Bakken en Braden en bevochtig met de kippenbouillon. Laat 30 minuten koken en mix de soep zeer fijn. Voeg er de room en de aspergetopjes aan toe.

  2. Snijd de zalm in blokjes en schik in een diep bord. Snijd de kaas in fijne blokjes en leg bij de zalm. Overgiet met de soep en versier met kervel.

0
Nog geen stemmen