Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla

Ingrediënten

  • 2 trosjes tomaten San Marzano
  • 1 vers ui
  • Olijfolie (Extra Vierge)
  • 230 gr tonijn
  • 2 bosjes raketsla
  • peper
  • zout
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Frans
Salade
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snij de uiteinden van de aubergines af en snij de groenten in plakjes. Kruid ze met wat zout en voeg een scheutje olijfolie toe. Grill ze in een grillpan die u op voorhand hebt laten voorverwarmen.

  2. Snij terwijl de aubergines bakken de ui in dunnen plakjes en snij de tomaatjes in 4. Meng daarna in een kom de tomaatjes, de ui en onze zachte, heerlijke tonijn van Rio Mare.

  3. Kruid met zout, peper en een scheutje olijfolie. Leg vervolgens enkele blaadjes rukolasla op elk plakjes aubergine en voeg er wat van onze bereiding op basis van Rio Mare-tonijn aan toe.

  4. Vouw daarna de aubergines tot rolletjes.

  5. Leg de rolletjes in borden en versier met enkele blaadjes raketsla. Breng vervolgens op smaak met een geutje olie en wat peper.

0
Nog geen stemmen