Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Côte à l’os met kruidenkaasboter
Iris Debremaeker
Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette
Recept

Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette

Côte à l'os met spekpuree, looksaus en kruidenkaasboter
Recept

Côte à l'os met spekpuree, looksaus en kruidenkaasboter

Paling in't groen met spinazie
Recept

Paling in't groen met spinazie

Côte à l'os met gemberworteltjes, een frisse rode salsa, crumble van pijnboompitten en noedels
Recept

Côte à l'os met gemberworteltjes, een frisse rode salsa, crumble van pijnboompitten en noedels

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone
Recept

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone

Côte à l’os met kruidenkaasboter

16 mei 2014

Ingrediënten

  • 2 stukken côte à l'os
  • 1 kruidenkaasje
  • gevulde aardappel
  • mayonaise
  • 150 gr boter
  • sla
  • frietjes
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Gril de côte à l’os (bleu, saignant, à point, bien cuit).

  2. Meng het kaasje samen met de boter.

  3. Serveer het vlees met de kruidenkaasboter, frietjes en sla.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons
Recept

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette
Recept

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

BBQ à la Bekkari: Portobello's
Recept

BBQ à la Bekkari: Portobello's

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté
Recept

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Recept

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza
Recept

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes

 BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte
Recept

BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte

BBQ-Maïs op 3 wijzen
Recept

BBQ à la Bekkari: 3 keer maïs op de grill

BBQ à la Bekkari: Mosselen
Recept

BBQ à la Bekkari: Mosselen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact