Côte a l’os met kappertjes, ansjovisvinaigrette

Ingrediënten

Voor de aardappelsla

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Voor het vlees:  Kruid het vlees met de PH BBQ peperkruiden, PH vleeskruiden en zout. Overgiet met weinig PH olijfolie. Grill het vlees op de BBQ, ongeveer 5 minuten aan elke kant.

  2. Voor de vinaigrette: Hak de kappertjes en anjovis en een halve tomaat.Meng met look, sjalot, olijfolie, balsamico, limoensap en sojasaus.Werk af met gehakte peterselie.

  3. Voor de aardappelsalade: Meng alles voor de aardappel(ratjes)salade.Vermeng de versneden ratjes met de avocado, tomaat, sjalot, look, kappertjes en peterselie.Overgiet met PH classic vinaigrette.

  4. Dresseer het bord met de ratjessalade, het versneden vlees en de vinaigrette

0
Nog geen stemmen

Stonecross, Pinotage 2011 (Western Cape, Z-A)

Colruyt €4,99

Rijp ensemble van leder, cacao, pruimen, bosbes. Plezierig haast zoetrijp, met veel sappigheid. Leuke introductie tot deze Kaapse kruising.