Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
VTM Koken
  • Weekmenu
VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV
Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekveld

Gegrilde meloen met rode wijn en vanille-ijs
Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs
Recept

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs

Chocoladerisotto met munt en vanille-ijs
Recept

Chocoladerisotto met munt en vanille-ijs

Perziken in witte wijnsiroop met basilicum en vanille-ijs
Recept

Perziken in witte wijnsiroop met basilicum en vanille-ijs

Zelf vanille-ijs maken
Recept

Zelf vanille-ijs maken

Vanille-ijs met 3 soorten chocolade en koekjescrumble
Recept

Vanille-ijs met 3 soorten chocolade en koekjescrumble

Gegrilde meloen met rode wijn en vanille-ijs

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 meloen
  • 6 dl rode wijn
  • 1 sinaasappel, het sap
  • 8 el suiker
  • 1 vanillestok
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • rozemarijn (fijngehakt)
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Kook de wijn samen met de suiker, het vanillestokje en het sinaasappelsap tot een stroop. Schil en ontpit de meloen en snijd ze in schijfjes van ongeveer een halve cm.

  2. Gril de meloenschijven en houd ze warm. Serveer ze met de wijnstroop en een bolletje vanille-ijs.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact