Kaaspannenkoekjes

Ingrediënten

  • 250 gr gemalen kaas
  • 8 flensjes
  • 75 gr boter
  • 75 gr bloem
  • ½ l melk
  • 2 dl water met 1 eetlepel groentenbouillon
  • citroensap
  • 50 gr parmezaankaas
  • 1 dl room
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Maak een roux met de boter en de bloem. Laat het geheel wat aanstoven zodat de bloemige smaak verdwijnt.

  2. Leng deze roux aan met de melk, de groentenbouillon, het citroensap en de room en laat het geheel vervolgens opkoken. Voeg nu de kaas toe en laat alles smelten. Laat de kaassaus afkoelen en vul er de pannenkoekjes mee op.

  3. Bak de pannenkoekjes in de oven of in de pan en serveer met een beetje citroen en een slaatje.

0
Nog geen stemmen