Lasagne met zalm

Ingrediënten

  • lasagnebladeren
  • 2 dl room
  • 2 el maïszetmeel
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl witte wijn
  • 500 gr rauwe zalm
  • 500 gr spinazie
  • gemalen kaas
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Voeg witte wijn, bouillon, room samen en laat tot de helft inkoken. Bind met het maiszetmeel tot een lichte saus.

  2. Maak de spinazie klaar. Kook de lasagnebladeren 5 minuten en spoel ze in koud water.

  3. Leg een lasagneblad, wat spinazie, een stuk zalm terug een lasagneblad tot de schaal vol is.

  4. Giet de saus erover, stooi de kaas erop en zet in de oven gedurende 20 minuten op 180 graden.

4
Average: 4 (1 vote)

SOS Piet 4

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020990812

Lasagne met zalm

1. Kook de lasagnevellen
2. Dep de spinazie goed droog
3. Gebruik maiszetmeel om een mooi gebonden saus te verkrijgen