Pepersteak met sojaroom en oesterzwammen

Ingrediënten

  • 4 steaks
  • 2 dl water
  • 2 dl sojaroom
  • handvol oesterzwammen
  • aardappelen
  • 1 teentje look
  • Maggi rundsbouiilon
  • PH Pepermix
  • waterkers
  • platte peterselie
  • olijfolie
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met zout en PH Pepermix. Snijd de oesterzwammen, hak de look en de platte peterselie.

  2. Bak de look en de oesterzwammen. Kruid af met PH Pepermix en zout en werk af met peterselie. Blus met zuiver water en voeg er 1 tl Maggi rundsbouillon bij. Voeg er op het laatst de sojaroom aan toe en laat zacht opkoken tot de saus gebonden is.

  3. Gril de steaks in de grillpan.

  4. Serveer op een bord met waterkers en een gekookte aardappel.

0
Nog geen stemmen