Ratjes met makreel en mosterdvinaigrette

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 el mosterd
  • 2 el water
  • 2 el azijn
  • 1 dl olijfolie
  • 1 dl frambozenazijn
  • scheutje grenadine
  • 4 el stevia
  • paprikapoeder
  • 200 gr makreel
  • 1 el mosterdzaad
  • 1 el venkelzaad
  • dille
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd de ui fijn en bedek de makreel ermee. Voeg mosterdzaad en venkelzaad, geplet in de vijzel, toe. Overgiet met warme frambozenazijn, water, grenadine en stevia.

  2. Meng de mosterd met water, azijn en olijfolie.

  3. Snijd de gekookte ratjes fijn op het bord. Overgiet met de mosterdvinaigrette.

  4. Beleg met de ajuin en de gemarineerde makreel. Overpoeder met paprikapoeder. Werk af met dille.

0
Nog geen stemmen