Rouget met tomatenlookstoemp

Ingrediënten

  • 4 aardappelen
  • 1 teentje gehakte look
  • 8 el olijfolie
  • 2 tomaten
  • 2 pijpajuintjes
  • bakboter
  • 2 el gehakte basilicum
  • 4 el olijfolie
  • raketsla
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar, giet ze af en plet ze tot puree. Stoof de look en de versneden pijpajuin aan in wat Alpro soya Bakken en Braden. Ontvel en ontpit de tomaten en stoof ze mee. Voeg hier de geplette aardappelen aan toe en breng ze op smaak met peper, zout en olijfolie. Voeg vervolgens de gehakte basilicum toe.

  2. Bak of grill de rode poon op de teppanyaki. Meng op het eind de raketsla doorheen de stoemp en serveer dit met de visfilets. Besprenkel met de rest van de olijfolie.

0
Nog geen stemmen