Spek met mosterdlaagje

Ingrediënten

  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 8 el broodkruim
  • 4 plakjes raclettekaas
  • 4 el mosterd
  • 1 th lepel fijngehakte look
  • 2 dikke schijven Breydelham
  • 2 el PH Honing-mosterdkruiden
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • 4 aardappelen
  • boter
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.

  2. Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden

  3. Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.

  4. Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.

  5. Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.

  6. Serveer het geheel met een aardappel met zure room.

  7. Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.

  8. Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.

  9. Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room

0
Nog geen stemmen